Vipp – Tandenborstelhouder Vipp7
 

Vipp – Tandenborstelhouder Vipp7

De Vipp tandenborstelhouder is pure badkamerfunctionaliteit. Met een uitneembaar rubberen binnenstuk dat de tandenborstel scheidt van de tandpasta. Een antislip rubberen voet beschermt tegen krassen. De tandenborstelhouder heeft dezelfde designkenmerken als de Vipp zeepdispenser, het zeepbakje en de container: afgeronde hoeken, roestvrijstalen en rubberen details en beschermende voetjes. Voor een complete look in je badkamer kun je ze dus naar hartenlust combineren. Deze fraaie tandenborstelhouder is verkrijgbaar in de drie bekende Vipp-kleuren: beige, wit en zwart.

Uitverkocht!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Vipp
 

Beschrijving

Vipp7 tandenborstelhouder van Vipp

De Vipp tandenborstelhouder is pure badkamerfunctionaliteit. Met een uitneembaar rubberen binnenstuk dat de tandenborstel scheidt van de tandpasta. Een antislip rubberen voet beschermt tegen krassen. De tandenborstelhouder heeft dezelfde designkenmerken als de Vipp zeepdispenser, het zeepbakje en de container: afgeronde hoeken, roestvrijstalen en rubberen details en beschermende voetjes. Voor een complete look in je badkamer kun je ze dus naar hartenlust combineren.

Deze fraaie tandenborstelhouder is verkrijgbaar in de drie bekende Vipp-kleuren: beige, wit en zwart.

Lees meer

Afmetingen:     11,4 x 9 cm (h x d)
Materiaal:        Staal met poedercoating, roestvrij staal, siliconenrubber
Kleuren:           wit, beige, zwart

Vipp is een onafhankelijk Deens designbedrijf dat wordt geleid door Jette Egelund, haar twee kinderen Kasper en Sofie en 55 medewerkers in Kopenhagen. Alle producten worden ontworpen en gefabriceerd in Denemarken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een afvalbak, het herontwerpen van de modulaire keuken of het creëren van een meubellijn: Vipp meet de kwaliteit van hun producten en concepten nog steeds af aan hun vermogen om op de lange termijn een buitengewone ervaring te bieden.

sluiten

Extra informatie

Afmetingen9 × 9 × 11,4 cm
Kleur

Beige, Wit, Zwart

Materiaal

RVS, Kunststof, Siliconen, Staal

Merk

Vipp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vipp – Tandenborstelhouder Vipp7” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *