Form & Refine – Pinho karaf set met glas 1,1 liter
 

Form & Refine – Pinho karaf set met glas 1,1 liter

79,- incl. BTW

Pinho karafset van Form & Refine is een unieke glazen karaf met glas in een oogverblindend ontwerp met zachte, gebogen lijnen. Het glas is zorgvuldig ontworpen om ook als deksel op de karaf te passen. De karaf heeft een inhoud van 1,1 ltr. en is perfect voor het serveren van limonade, water of wijn. Door de dikke wanden van het glas is deze ook geschikt voor warme dranken. Deze karaf is je beste vriend op zonnige zomerdagen.

2 op voorraad. -> vóór 15 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

79,- incl. BTW

Form & Refine
 

Beschrijving

Pinho karaf set met glas van Form & Refine

Pinho karafset van Form & Refine is een unieke glazen karaf met glas in een oogverblindend ontwerp met zachte, gebogen lijnen. Deze glazen karaf set is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek en een prachtig aanvulling zijn op elke tafelsetting.

Het glas is zorgvuldig ontworpen om ook als deksel op de karaf te passen. De ronde en ergonomisch vorm van het glas ligt prettig in de hand.

De karaf heeft een inhoud van 1,1 liter en is perfect voor het serveren van limonade, water of wijn. Door de dikke wanden van het glas is deze ook geschikt voor warme zoals koffie en thee. Deze karaf is je beste vriend op zonnige zomerdagen.

Lees meer

Zowel het drinkglas als de karaf zijn mondgeblazen in de EU, en gemaakt van de hoogste kwaliteit glas. Het drinkglas fungeert tegelijk als afsluiting van de karaf.

Afmetingen:
Karaf – 14,5 cm doorsnede & 22,5 cm hoog
Glas: 8,5 cm doorsnede & 6,5 cm hoog.
Inhoud: 1,1 liter
Materiaal: mondgeblazen glas
Ontwerper: Linnea Ek Blæhr

De ontwerpers van Form & Refine selecteren pure materialen van over de hele wereld en laten deze in hun land van herkomst volgens ambachtelijke tradities bewerken tot hoogwaardige producten. Zo is het Damsbo-bos op het Deense eiland Funen hun bron voor prachtig Deens hout: es, esdoorn en eik. Dit hout wordt vervolgens lokaal bewerkt door bekwame ambachtslieden.

Zij geloven ook in sociale impact en het behoud van ambachten door samen te werken met coöperaties en kleine werkplaatsen. Zo creëren ze eerlijke en respectvolle partnerschappen. Form & Refine steunt onder andere een coöperatie van alpacaboeren in de hooglanden van Bolivia.

sluiten

Extra informatie

Gewicht0,6 kg
Afmetingen14,5 × 14,4 × 22,5 cm
Materiaal

Glas

Kleur

Transparant

Merk

Form & Refine

Ontwerper

Linnea Ek Blæhr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Form & Refine – Pinho karaf set met glas 1,1 liter” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *